bani pe net

01.08.2010 14:38

Daca esti dis­pus sa sac­ri­fici 10 de minute zil­nic pen­tru a da cat­eva cli­curi platite poti sa cas­tigi si tu ceva bani din asta. Neobux este un site PTC (adica paid to click) unde esti platit cu 2 centi pe fiecare click. Bine cu asta nu te imbo­gat­esti si aici urmeaza partea buna. Poti sa inchiriezi refer­rali care POT face click pt tine si automat vei cas­tiga sume fru­musele, iar dupa primele 100de clikuri POTI avea refer­ali directi(cei care se inscriu sub reco­man­darea ta) Inscrierea e gra­tuita si nu e oblig­a­to­riu sa investesti nimic daca nu vrei. Se pot cas­tiga sute de dolari pe luna daca ai o strate­gie buna! Vedeti ca la inscriere iti vor trim­ite un cod de ver­i­fi­care in adresa de mail pe care tre­buie sa-l copiezi in pag­ina lor pen­tru a final­iza inreg­is­trarea. Dupa inreg­is­trare pen­tru a intra in meniu dati clic pe user­nameul dum­neav­oas­tra si intra in meniu. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste ven­i­turi con­sis­tente:.
1. Copi­aza https://www.onbux.com/?r=karata112

in inter­net explorer sau in mozilla fire­fox.
2. Urma­torul pas e sa te inscrii, com­ple­tand toate casutele care apar acolo.
3. Dupa ce ai creeat con­tul te logezi si apesi pe “view adver­tise­mentes”. Iti vor aparea mai multe reclame, dai click pe fiecare pe butonul rosu ce iti va apare, pe care va tre­bui sa stai 30 secunde pt a fi creditat(reclamele nu tre­buie rulate in ace­lasi timp ci pe rand) Pen­tru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ sau 0.02. De aseme­nea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi.
4.ai aici un exem­plu de cat poti cas­tiga: (totul depinde de tine-referralii sunt pri­eteni pe care ii inscrii sau pe care ii inchiriezi)
» Tu dai click 10 ads /zi = $0.10
» 170 refer­rals dau click 10 ads/zi = $17.00
» Cis­tigul tau pe zi = $17.10
» Cis­tigul tau pe sap­t­a­m­ina = $119.70
» Cis­tigul tau pe luna = $510.00
5. Ai nevoie de un cont in www.alertpay.com si www.paypal.com pt a primi banii
6.Asta e pasul cel mai impor­tant si anume luarea ban­ilor. In momen­tul in care ai ajuns la minim 2$ poti sa scoti banii. Tot ce tre­buie sa faci e sa apesi pe ‘Pay­ments’ si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi instant in con­tul de pay­pal si in 2 zile lucra­toare fie pe card Visa fie prin depozit ban­car, in func­tie de cum vrei tu.
7.Important este sa fi constant,sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din ‘view adver­tise­mentes ‘ Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de fru­musel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca viz­ita­tori si merita sa prof­iti de asta. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca poti sa iti aduci pri­eteni pe care daca ii inscrii cas­tigi si de pe urma lor.(prieteni sau per­soane pe care le poti gasi pe net prin anun­turi pe care le poti posta) Si daca nu ai pri­eteni pe care sa ii inscrii poti sa cumperi la pre­tul de 0.2$ pe luna/referral. Dupa primele 100 click­uri si minim 30 zile poti sa faci reclama si sa cas­tigi pri­eteni directi(referrali) care iti aduc bani.Atentie ca mem­bru nou daca nu dai nici un click in primele 72 ore ti se va sterge con­tul automat ! Dupa inscriere ai acces la chat si la forum in mai multe limbi inclu­siv romana poti afla diferite sfa­turi, strate­gii si te poti convinge de cat de multi bani se pot castiga.Succes !
PS. MERITA!!!

Contact

welcome  i'm constructing this site because im bored the end 

  • https://www.youtube.com/watch?v=mthS6N_MH-M&feature=PlayList&p=868C11D67B2EFCBA&playnext_from=PL&playnext=1&index=27 

Poll

ce puteti face cu o curva ??

sa o futeti de-i sar capacele (11)
79%

sa o ajutati sa se schimbe (3)
21%

Total votes: 14


index.htlm